Sidor

måndag 25 oktober 2010

Min historia om förlossningsdepression

Egentligen skulle jag vilja ha dem olika rubrikerna i en annan ordning men vet inte hur jag ska kunna ändra på det. Vill du läsa det i rätt ordning som jag tycker så ska det vara så här.

Om mig

 Förlossningsdepression

Varför blogg?

Så börja det

Arbetsträna

Samtalsgrupp

 Till anhöriga

 aspbergers syndrom

Sömn

 spädbarnsverksamheten

 Rädd om vänner

 Så mår jag idag

TACK!!

TACK!!

Att jag är där jag är idag är många inblandades förtjänst som jag vill tacka. Det har varit en otroligt lång,jobbig och smärtsam resa och vägen är än inte slut. Har som sagt fortfarande en del att jobba med. Jag är otroligt glad och tacksam över alla som stötta och ställt upp på mig genom åren även om jag inte haft vett och fatta och framför allt tacka för allt ni gjort för mig.

Först vill jag tacka min underbara man för att han stått vid min sida och funnits där hela tiden.Han har haft ett enormt tålamod som tagit hand om två små barn och en sjuk fru och jag fattar inte att han stått ut med mig för det gjorde jag inte själv.. Det är sann och äkta kärlek och han är en fantastiskt fin och bra pappa. Jag har inte tur i spel men jag har fan i maj en riktig storvinst i kärlek.

Sedan har jag min underbara lilla mamma och tacka för mycket,svärföräldrarna är helt fantastiska.
 också har jag sanslöst, fina,goa,omtänksamma vänner som funnits där för mig när jag behövt dem.
Egentligen skulle jag vilja rada upp deras namn för att riktigt kunna visa min tacksamhet,men jag vill ha deras medgivande först.

Det är speciellt en vän jag har otroligt mycket tacksamhet till.som ställt upp och gjort otroligt mycket för mig i ur och skur.Kan inte nog tacka henne tillräckligt mycket och jag tror och hoppas att hon själva vet vem jag menar när hon läser detta.
En riktig vän som är värd all eloge.

Ett stort tack till alla fina vänner som hjälpte mig med att skriva rekommendationsbrev om mig till ett jobb jag sökte för nåt år sedan.Ett jobb vilket nog var tur och meningen att jag inte skulle få.

Sedan har jag haft en rad olika samtalskontakter som hjälpt mig i olika stadier på olika sätt,tusen tack till er!!
också några olika läkare, mycket bra och mindre bra.Många har inte mycket till övers för försäkringskassan men jag har faktiskt en supertrevlig,duktig,kompetent handläggare som inte enbart gör utbetalningar till mig utan som jag känner vill mig väl och bryr sig.

Sist men absolut inte minst vill jag än en gång tacka dig som tipsade mig om att blogga. Tack för givande pratstunder vi haft när jag tittar förbi i butiken.

Tack alla fina människor som finns omkring mig!!